Nieuwbouw Brisk Amsterdam

Koopwoningen-Amsterdam-appartementen-Amsterdam-BRISK

Plek voor jezelf

72 duurzame appartementen

Gebouw 1, de woontoren op de hoek van het ensemble, biedt ruimte aan 72 duurzame koopappartementen verdeeld over twaalf etages. Je hebt de keuze uit diverse tussen- en hoekappartementen, met één of twee slaapkamers. Bij de hoekappartementen zijn de balkons op de hoeken gesitueerd, wat bijna panoramische vergezichten oplevert. Verder hebben alle appartementen een ruime woonkamer met open keuken, een comfortabele badkamer en een separaat toilet.

De woningen gaan gefaseerd in verkoop. Naar verwachting start de verkoop van de eerste 36 appartementen (verdieping 10 t/m 16) in september 2022. Bekijk hieronder het woningaanbod en laat ons via jouw persoonlijke account weten naar welk woningtype jouw voorkeur uit gaat.

Account aanmaken Inloggen

vanaf ca. € 409.000,- v.o.n. (incl. 50 jaar afgekocht erfpacht) v.o.n.

V13 (2-kamerappartement)

Binnenkort in verkoop
vanaf ca. € 305.000,- v.o.n. (incl. 50 jaar afgekocht erfpacht) v.o.n.

V12B (2-kamerappartement)

Binnenkort in verkoop
vanaf ca. € 419.000,- v.o.n. (incl. 50 jaar afgekocht erfpacht) v.o.n.

V09 (2-kamerappartement)

Binnenkort in verkoop
vanaf ca. € 495.000,- v.o.n. (incl. 50 jr. afgekocht erfpacht) v.o.n.

V10 (3-kamerappartement)

Binnenkort in verkoop
vanaf ca. € 415.000,- v.o.n. (incl. 50 jaar afgekocht erfpacht) v.o.n.

V11B (2-kamerappartement)

Binnenkort in verkoop
vanaf ca. € 481.000,- v.o.n. (incl. 50 jr. afgekocht erfpacht) v.o.n.

V14 (3-kamerappartement)

Binnenkort in verkoop

Nieuwbouw-Amsterdam-Koopwoningen-Amsterdam-Plek voor jezelf

Plek voor jezelf

Een uitdagende baan, een leuke vriendengroep, lekker sporten, gezellige avondjes uit: jouw leven staat nooit stil en daar geniet je van. Wat dat betreft zijn de appartementen in BRISK voor jou gemaakt. Enerzijds doordat ze zichtbaar en voelbaar onderdeel uitmaken van een veelbelovende plek die altijd in beweging is. Maar tegelijkertijd ook doordat ze jou een plek bieden waar je tot jezelf komt. Op je balkon na een drukke werkdag bijvoorbeeld, met een drankje, de ondergaande zon en weids uitzicht op de omgeving. Perfect toch?

September 2022: verkoop fase 1

In september gaat de eerste fase van BRISK in verkoop. Deze fase bestaat uit 36 duurzame appartementen op etage 10 tot en met 16 in woongebouw 1. Je hebt de keuze uit diverse tussen- en hoekappartementen, met één of twee slaapkamers. Bij de hoekappartementen zijn de balkons op de hoeken gesitueerd, wat bijna panoramische vergezichten oplevert. Verder hebben alle appartementen een ruime woonkamer met open keuken, een comfortabele badkamer en een separaat toilet.

Nieuwbouw-Amsterdam-Koopwoningen-Amsterdam-September 2022-verkoop fase 1

Op de hoogte blijven?
Schrijf je direct in!

Zoekvenster sluiten