Nieuwbouw Brisk Amsterdam

Nieuwbouw-Amsterdam-BRISK-Amsterdam-contact

Wonen, werken, ontspannen

Nieuwbouwproject Amsterdam

Het gebied tussen de IKEA en de Johan Cruijff ArenA ondergaat een spectaculaire metamorfose. Jarenlang waren kantoren en bedrijfsgebouwen bepalend voor het beeld en de sfeer in dit deel van Amsterdam, maar straks is het een wervelende woonwijk die voor de nodige bedrijvigheid zorgt. Het gevarieerde woonplan BRISK draagt daar zijn steentje aan bij.

Ik heb interesse

Nieuwbouw-Amsterdam-BRISK-Amsterdam-Vijf gebouwen

Vijf gebouwen

BRISK is een ontwikkeling van Synchroon en bestaat uit vijf gebouwen in verschillende soorten en maten. Het meest in het oog springend is de 70 meter hoge woontoren op de hoek van het ensemble. Het geheel biedt ruimte aan appartementen, stadswoningen, een woonstudio, kantoorruimte en een parkeergarage. In het midden ligt een aantrekkelijk groen binnengebied; de plek bij uitstek voor gezellige ontmoetingen met medebewoners!

Gevarieerd geheel

BRISK ademt levendigheid. Architectenbureau Arons & Gelauff creëerde een samenhangend geheel met een variëteit in gebouwen en volumes. Hoog- en laagbouw wisselen elkaar af, met hier en daar een overstek of juist een terugliggende gevel. De gebouwen zijn stevig vormgegeven en strak gepositioneerd aan de straatzijde, en meer verfijnd en meanderend aan de parkzijde. Verschillende texturen, reliëfs en schaduwwerkingen maken het levendige beeld compleet.

Nieuwbouw-Amsterdam-BRISK-Amsterdam-Gevarieerd geheel

Nieuwbouw-Amsterdam-BRISK-Amsterdam-klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Woon je in BRISK, dan woon je duurzaam en comfortabel. Dat gaat een stuk verder dan zonnepanelen en een gasloze aansluiting. Zo hebben alle gebouwen van BRISK groene daken en waterbuffers op zowel de daken als op het maaiveld. Bovendien maakt BRISK, samen met enkele naastgelegen woonblokken, gebruik van een eigen elektriciteitsnet en WKO-installatie. Behoorlijk zelfvoorzienend dus!

Interesse?
Maak een account aan!