Nieuwbouw Brisk Amsterdam

The place to be

BRISK ligt in de nieuwe wijk Hondsrugpark in Amsterdam, waar een voormalig bedrijvenpark wordt omgetoverd tot een bruisend en groen woon-, werk- en verblijfsgebied. De vijf gebouwen van BRISK verrijzen aan de Hettenheuvelweg, op de plek van een voormalig kantoorgebouw.

Ik heb interesse

Nieuwbouw-Amsterdam-Wonen-in-Amsterdam-Hondsrugpark heeft het

Hondsrugpark heeft het

Ben jij een fan van de stad? Dan voel jij je ongetwijfeld thuis in Hondsrugpark. Hier heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Heb je een dagelijkse boodschap nodig of wil je een nieuwe outfit shoppen? Heb je zin in een snelle hap of juist een uitgebreid diner? En ga je daarna voor een trendy cocktail of een gezellig biertje? Wat het ook wordt, Hondsrugpark heeft het. Van talrijke restaurants, cafés, winkels, sportfaciliteiten en uitgaansgelegenheden tot gezellige boetiekjes, trendy koffiebars en smaakvolle toko’s.

Overdaad aan groen

Het mooie aan BRISK is dat je de stadse levendigheid in een handomdraai verruilt voor groen, ruimte en rust. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de deur uitlopen. Vrijwel meteen sta je in het Hondsrugpark, een zeven hectare tellend stadspark met alles erop en eraan. Dus, heb je zin in even helemaal niets? Laat dan de boel de boel en dompel je onder in deze overdaad aan groen! Even verderop vind je nog meer groen, bijvoorbeeld bij de Gaasperplas of in het Nelson Mandelapark.

Nieuwbouw-Amsterdam-Wonen-in-Amsterdam-Overdaad aan groen

Nieuwbouw-Amsterdam-Wonen-in-Amsterdam-Uitstekend bereikbaar

Uitstekend bereikbaar

Wat ook mooi is: door de ligging op een voormalig bedrijvenpark is BRISK uitstekend bereikbaar op elke denkbare manier. Wil je naar een ander deel van de stad? Met de bus of metro sta je er zo. De snelwegen A2 en A9 liggen bovendien om de hoek, net als station Bijlmer. In een mum van tijd ben je in plaatsen als Rotterdam, Utrecht en Den Haag.